Λα-μία και… κάτω

Ο Τσούκαλος στο 89' «πάγωσε» την Τούμπα, χαρίζοντας στη Λαμία φιλική νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε εν μέρει με τη δεύτερη ομάδα.

Ο Τσούκαλος στο 89′ «πάγωσε» την Τούμπα, χαρίζοντας στη Λαμία φιλική νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε εν μέρει με τη δεύτερη ομάδα. Όπως και χθες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και απόψε ο «δικέφαλος του Βορρά» απογοήτευσε με την αγωνιστική του παρουσία και έδειξε ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σαφώς πιο ενθαρρυντικό το δείγμα των νεοφώτιστων, οι οποίοι όσο και να μη μετρούν οι νίκες στα φιλικά, πήραν το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα και -το σημαντικότερο- έπαιξαν δημιουργικό ποδόσφαιρο και είχαν φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Βουό και ο Πίτι είχαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο 20λεπτο, αλλά οι προσπάθειες αμφότερων πέρασαν άουτ. Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως στο 23′, όταν ο Παντελιάδης απέκρουσε στη γραμμή το πλασέ του Πέλκα και λιγότερο στο 24′, με τον Παπαδόπουλο να λέει «όχι» σε σουτ του Κουλούρη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για την επόμενη φάση του ΠΑΟΚ έπρεπε να φτάσει το ματς στο 65′, όταν ο Πέλκας ξανά δε βρήκε στόχο με κεφαλιά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το «τεστ» της Τούμπας δε θα έχει σκορ, ο Τσούκαλος με ωραία κεφαλιά ένα λεπτό πριν τη λήξη νίκησε τον Σιαμπάνη και χάρισε μια σπουδαία, έστω και ανεπίσημη νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς): Πασχαλάκης (60′ Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77′ Τζοβάρας), Πέλκας (83′ Δημητριάδης), Αθανασιάδης (70′ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής (46′ Καραγιάννης), Παντελιάδης (60′ Φράγκος), Μπλάζιτς (60′ Βάντερσον), Όμο (76′ Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (60′ Παπαργυρίου), Βουό (76′ Τσούκαλος), Πίτι (46′ Μπουλούλης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.