Ενίσχυση από την Τυνησία

Την απόκτηση του Τιγιάνι Μπελαΐντ ανακοίνωσε η Βέροια, με τον 29χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Την απόκτηση του Τιγιάνι Μπελαΐντ ανακοίνωσε η Βέροια, με τον 29χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «βασίλισσας του βορρά» έχει γεννηθεί στη Γαλλία, αλλά έχει καταγωγή από την Τυνησία και μάλιστα υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας.

Σε ηλικία 17 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ιντερ και μάλιστα λίγους μήνες αργότερα έπαιξε με την πρώτη ομάδα σε ματς πρωταθλήματος με τη Ρετζίνα. Αυτή έμελλε να είναι η μοναδική επίσημη συμμετοχή του με τους «νερατζούρι», από τους οποίους αποχώρησε το 2008, κι αφού είχαν προηγηθεί δανεισμοί στην Αϊντχόφεν και τη Σλάβια Πράγας.

Η τσεχική ομάδα τον αγόρασε από την Ιντερ το 2008 και παρέμεινε εκεί ως το 2011, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Χαλ, ο Μπελάιντ έπαιξε για ένα εξάμηνο στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε συμμετοχές και στο Champions League της περιόδου 2011-12. Στη συνέχεια έπαιξε στην Ουνιόν Βερολίνου, την πορτογαλική Μορεϊρένσε και τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στην Τυνησία, πρώτα στην Κλαμπ Αφρικέν και μετά στη Σφαξιέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.