Κατέληξε σε Αναστόπουλο ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να είναι ο τεχνικός, ο οποίος θα αναλάβει την αποστολή για τη σωτηρία του ΟΦΗ, την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να είναι ο τεχνικός, ο οποίος θα αναλάβει την αποστολή για τη σωτηρία του ΟΦΗ, την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Μαχλά, προκειμένου να διαδεχτεί στον πάγκο της κρητικής ομάδας τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Αναστόπουλος θα επιστρέψει στην κρητική ομάδα, μετά από δυο χρόνια, όταν είχε αποχωρήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.


Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε από τον Μαχλά να είναι αυτός, που θα αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να έχουν καλύτερη συνεργασία. Παράλληλα, ο Αναστόπουλος θα έχει επαφές με τον Μαχλά, προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα τους και για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο ΟΦΗ μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας μελετούν διάφορες περιπτώσεις νεαρών παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.