Ο Αντώνης Τσιφτσής τόνισε πως ένα παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι του «Δικέφαλου» του Βορρά τονίζοντας πως δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχτηκε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Τσιφτσής δήλωσε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω τον Δικέφαλο στο στήθος. Δεν χρειάστηκε σκέψη για να έρθω εδώ, ο κάθε ποδοσφαιριστής αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα έλεγε άμεσα «ναι». Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν. Η συνεργασία με τον Κοτάρσκι έχει μόνο καλό να μου κάνει, έχω να κερδίσω πολλά πράγματα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Γιάννης ο Μιχαηλίδης που είμαστε φίλοι και θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Ανυπομονώ να μπω στην Τούμπα και να δω τον κόσμο, θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα».

Το σχετικό βίντεο: