Παναθηναϊκός: Η απόφαση της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη

Τι αναφέρουν στην Πορτογαλία για τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Την απόφαση να εξετάσει εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυσή της φέρεται να έχει πάρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα και με τον πορτογαλικό Τύπο. Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον πρώτο στόχο της, ο οποίος φυσικά είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, κρίνονται υπερβολικά υψηλές και έτσι φαίνεται πως θα δει και άλλους υποψήφιους. Όμως όπως τονίζεται, δεν εγκαταλείπει εντελώς την περίπτωση του 24χρονου στράικερ…

«Αδιέξοδο για τον Ιωαννίδη. Η Σπόρτινγκ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται εναλλακτικές», αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Record”, ενώ η “Abola” σημειώνει πως: «Οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη είναι πολύ δύσκολες. Ο ελληνικός σύλλογος επιμένει να μη μειώνει τις απαιτήσεις του, οι οποίες είναι δυσβάσταχτες για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμα δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον 24χρονο επιθετικό», και προσθέτει μεταξύ άλλων:

«Η πρόσφατη άρνηση του Παναθηναϊκού στην Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη θα μπορούσε να αποτελέσει καλό νέο για τη Σπόρτινγκ, βλέποντας έναν άμεσο ανταγωνιστή να μένει πίσω στην κούρσα. Τα άσχημα νέα όμως είναι ότι τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν υπολογίσει στη Σπόρτινγκ ότι αρκούν για να γίνει η μεταγραφή, δεν φτάνουν, καθώς ο ελληνικός Τύπος αναφέρει πως η προσφορά της αγγλικής ομάδας που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 22 χρόνια, ήταν 22,5 εκατ. ευρώ… Ο Παναθηναϊκός επιμένει σε μία τιμή που αυτή τη στιγμή θεωρείται υψηλή για τη Σπόρτινγκ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.