Ο "Ευάγγελος Φατσέας", κατά κόσμον Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, περιπαίζει τον Ρασβάν Λουτσέσκου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με το γνωστό... υφάκι του!

“Εντάξει, με τόσους παίκτες κι εγώ το ‘παιρνα!” Ποιο; Μα, το πρωτάθλημα Ελλάδας! Σε αυτό αναφέρεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, σε μικρής διάρκειας βίντεο με χιουμοριστική διάθεση, που δημοσίευσε σήμερα (13/6) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει εκφράσει δημοσίως τα αισθήματα που τρέφει για τον “Δικέφαλο”.

Ο Σκιαδαρέσης, που ταυτίστηκε με τον θρυλικό ρόλο του “Ευάγγελου Φατσέα” στο “Καφέ της Χαράς”, προφανώς δίνει συνέχεια στη μίνι ταινία που είχε γυρίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα περασμένα Χριστούγεννα, για να ευχηθεί με τον τρόπο της χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Σε αυτήν, έπαιζε το ρόλο του διευθυντή του ξενοδοχείου, που ανήκει στο Ιβάν Σαββίδη, από τον οποίο ζητούσαν να κάνει περικοπές στο εορταστικό μπάτζετ για να κάνει… μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Θυμηθείτε εδώ την μίνι αυτή ταινία, στην οποία καταλήγουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να αποτελούν τα μέλη της εορταστικής ορχήστρας!

Εφόσον, λοιπόν, ο Σκιαδαρέσης, ως διευθυντής του ξενοδοχείου έκοψε το μπάτζετ τότε για να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, τώρα, που η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας ήρθε η ώρα να την… πει στον προπονητή, Ρασβάν Λουτσέσκου, που είχε στη διάθεσή του τους παίκτες τους οποίους χρειαζόταν για να φτάσει στην κούπα. Μια κούπα, πάντως, που στο παρόν βίντεο ο Σκιαδαρέσης την αγκαλιάζει με πάθος και λατρεία!