Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Τόμας Κετζιόρα για ανανέωση της συνεργασίας, αλλά προέκυψε πρόσκομμα από την Ντιναμό Κιέβου - Υπογράφει και παραμένει στην Τούμπα ο Στέφαν Σβαμπ

Εμπόδιο από πλευράς Ντιναμό Κιέβου δεν επιτρέπει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τη συμφωνία της με τον Τόμας Κετζιόρα, για την παραμονή του Πολωνού αμυντικού στην Τούμπα και τη νέα σεζόν. Αντιθέτως, οι “ασπρόμαυροι” τα βρήκαν σε όλα με τον Στέφαν Σβαμπ κι ο Αυστριακός μέσος θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Συγκεκριμένα, με τον Κετζιόρα οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει. Προβάλλει, όμως, οικονομικές απαιτήσεις η Ντιναμό Κιέβου για να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη. Οι “ασπρόμαυροι” προτίθενται να καλύψουν κάποια χρωστούμενα της Ντιναμό προς τον παίκτη, περίπου 200.000 ευρώ. Δεν προτίθενται, όμως, να δώσουν περισσότερα.

Αυτό που έχουν διαμηνύσει στον Κετζιόρα είναι ότι θα πρέπει ο ίδιος να λύσει τις οικονομικές διαφορές του με τους διοικούντες τον ουκρανικό σύλλογο. Μάλιστα, του έχουν δώσει χρονικό περιθώριο να το πράξει ως την επόμενη εβδομάδα. Ειδάλλως, προτίθενται οι “ασπρόμαυροι” να προχωρήσουν στην εξεύρεση αντικαταστάτη για τη θέση του Πολωνού αμυντικού στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σε αντίθεση με τον Κετζιόρα, με τον Σβαμπ οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει σε όλα, για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για μία ακόμη σεζόν. Ο Αυστριακός αναμένεται πλέον να καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας και στις 20 του μηνός να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα.