Ο Σουαλιό Μεϊτέ δείχνει να έχει λόγους να μην βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συνεργασία, με αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" να εξετάζουν κι άλλη λύση για τις θέσεις των αμυντικών μέσων

Στον αέρα είναι το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σουαλιό Μεϊτέ. Ο λόγος είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του παίκτη, ο ίδιος δείχνει να μην βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε ο “Δικέφαλος” για παραμονή του στην Τούμπα την ερχόμενη σεζόν.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Στην περίπτωση αυτή, το παράδοξο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που εξ ορισμού ήταν δύσκολο, να έρθει δηλαδή σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα. Το ζήτημα το δημιουργεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, κάτι μη αναμενόμενο, καθώς είχε πει τόσο στον προπονητή, όσο και στους διοικούντες την ΠΑΕ ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Γι’ αυτό και οι “ασπρόμαυροι” προχώρησαν τις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Οι πληροφορίες λένει ότι ο Μεϊτέ περιμένει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με ένα πολύ μεγάλο νούμερο να τη συνοδεύει, γι’ αυτό και δεν απαντά στην πρόταση του ΠΑΟΚ. Εφόσον, όμως, δεν απαντήσει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λένει ότι θα αφήσουν τη διαπραγμάτευση μαζί του και θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου παίκτη, την περίπτωση του οποίου έχουν προχωρήσει ήδη, ως plan b εφόσον χαλούσε του Μεϊτέ.

Να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι “ασπρόμαυροι”, η πρότασή τους προς τον Μεϊτέ είναι πολύ κοντά σε αυτά που ο ίδιος ζήτησε να λάβει. Προφανώς, όμως, ο ατζέντης του περιμένει προσφορά σε ανώτερο οικονομικό επίπεδο από τη Σαουδική Αραβία, γι’ αυτό και παγώνει την απάντηση προς τον ΠΑΟΚ. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.