Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη, ενώ περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες τις οριστικές απαντήσεις των Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Κιντέρα Ετζούκε

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Θυμιάνη στον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, πέρασε σήμερα (13/6) ιατρικές εξετάσεις και εντός των επόμενων ωρών ή ημερών αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ασπρόμαυρους” για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να ενδυναμώσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης εντάσσεται η επικείμενη απόκτηση του Θυμιάνη, ο οποίος αποκτάται από τον “Δικέφαλο” για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας στην αμυντική της γραμμή. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα είναι παρών από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Σε αναμονή για δύο

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” είναι στην αναμονή για τους Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Κιντέρα Ετζούκε. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, οι απαντήσεις και από τους δύο παίκτες στις προτάσεις που έχουν λάβει από τους “ασπρόμαυρους” αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μπρεϊθγουέιτ έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Εσπανιόλ, όπου ανήκει για το πρωτάθλημα της Segunda División στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Λογικά, πρώτα πρέπει να τελειώσει αυτή η διαδικασία και στη συνέχεια ο Δανός επιθετικός να απαντήσει στον ΠΑΟΚ, αν αποδέχεται την πρόταση συνεργασίας ή όχι.

Όσο για τον 26χρονο Νιγηριανό ακραίο μεσοεπιθετικό, Ετζούκε, αυτός πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου ανήκει. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε δανεικός από τη ρωσική ομάδα στην Αντβέρπ. Είναι σε φάση που εξετάζει τις επιλογές του για τη συνέχεια της καριέρας του, οπότε η απάντησή του στον ΠΑΟΚ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα.