Με προπονητή τον Μάντζιο, ο Τσιντώτας έκανε το πρώτο του παιχνίδι στην Α’ Εθνική-Το "ευχαριστώ" του 31χρονου, στον γυμναστή τερματοφυλάκων του Άρη, Γιάννη Πλαβούκο σε παλιότερες δηλώσεις στη NOVA

Το θέμα της στελέχωσης του τημ των τερματοφυλάκων στον Άρη είναι πάντα -και- αυτό σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στα μετεγγραφικά της ομάδας. Σε ότι αφορά στον Χουλιάν Κουέστα μένει να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας και από εκεί και μετά μένει να φανεί το τι θα γίνει με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη

Ο Άρης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και στο προσκήνιο είναι και ο Παναγιώτης Τσιντώτας που ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει πολύ καλά τον 31χρονο τερματοφύλακα κι όχι μόνο από την παρουσία του γενικότερα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και από συνεργασία μαζί. 

Και όχι μόνο με τον Άκη Μάντζιο αλλά και με τον γυμναστή τερματοφυλάκων του Άρη, Γιάννη Πλαβούκο που ο Τσιντώτας, ως τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευχαριστήσει, σε παλιότερες δηλώσεις, μιλώντας στη NOVA.

Ο Μάντζιος ως προπονητής του Λεβαδειακού είχε συνεργαστεί με τον Τσιντώτα και μάλιστα με προπονητή τον Μάντζιο, στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1 στις 26 Απριλίου 2015, ο Τσιντώτας είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική.