Αρχίζει να διαμορφώνεται το πλάνο της προετοιμασίας των παικτών του Άρη για την ερχόμενη σεζόν, με τους "κίτρινους" να εστιάζουν σε αθλητικά κέντρα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο

Δρομολογείται συν τω χρόνω το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για την προετοιμασία των παικτών της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η βασική ιδέα είναι να γίνει το πρώτο μέρος του προγράμματος στην Ελλάδα και το δεύτερο και κύριο να διεξαχθεί σε χώρα του εξωτερικού, όπου θα πραγματοποιηθούν και τρία -τουλάχιστον- φιλικά παιχνίδια, για να αρχίσουν να μοντάρονται και αγωνιστικά οι “κίτρινοι”.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο πρώτο στάδιο αυτό η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” προσανατολίζεται να γίνει στην Πτολεμαΐδα, στο ίδιο προπονητικό κέντρο όπου η ομάδα είχε μεταβεί τον περασμένο Οκτώβριο για… διορθωτικές κινήσεις μετά την ελλιπή προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο στάδιο, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην Πολωνία από τα μέσα Ιουλίου κι έπειτα, ως το τέλος του μήνα. Έχουν τσεκαριστεί κάποια κέντρα εκεί, τα οποία πληρούν και με το παραπάνω τις προδιαγραφές, οπότε η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” έχει λοκάρει την τοποθεσία.

Μένει να παρθούν οριστικές αποφάσεις πλέον τόσο για τη διαμόρφωση του προγράμματος, όσο και για τις τοποθεσίες και για τις ημερομηνίες. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες, ώστε να αρχίσει να οργανώνεται και… γραφειοκρατικά η προετοιμασία, που αυτό το καλοκαίρι ξεκινάει πιο αργά, μιας και δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως τις προηγούμενες πέντε σεζόν.