Σαββίδης: “Θα κάνουμε τα πάντα να μπούμε στους ομίλους του Champions League!”

Το ελπιδοφόρο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απόψε γιορτάζουν σε ειδική εκδήλωση την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της σεζόν 2023-2024

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιορτάζουν απόψε σε ειδική εκδήλωση την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Super League της σεζόν 2023-2024 και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε με τον τρόπο του να δώσει το παρών! Έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με το οποίο τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στο οποίο τονίζει ότι η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Είμαι πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε! Να το θυμάστε! Ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μάς ενώνουν ακόμη περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης.

Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε κι εμείς πετύχαμε! Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας, προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν… Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σας συγχαίρω ξανά! Ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνεται τι στόχους έχουμε μπροστά μας. Και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές, δεν γίνεται τίποτα. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.