Εντός της ημέρας θα τα πουν οι δύο πλευρές...

Εντός του επόμενου 48ωρου αναμένεται να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, μιας και η Σάλτσμπουργκ έχει καταθέσει πρόταση αγοράς, η οποία είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του ελληνικού συλλόγου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι τη μετακόμισή του στην αυστριακή ομάδα, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για το ιδανικό σκαλοπάτι στην καριέρα του στο εξωτερικό. Από τη δική τους πλευρά οι Θεσσαλονικείς κατανοούν τα όνειρα του παίκτη τους για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, όμως επιθυμούν να τον κρατήσουν για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη.

Με αυτό το σκεπτικό το βράδυ αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία των Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια μέσω Skype, προκειμένου να μιλήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδεχομένως να του προτείνει νέα αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, προκειμένου να προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει μαζί τους και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε υπάρχει η προοπτική του Champions League μέσω των προκριματικών, καθώς και ο ρόλος του βασικού, κάτι το οποίο δεν είναι δεδομένο πως θα βρει στη Σάλτσμπουργκ