Κινείται νομικά κατά όσων προκάλεσαν ζημιές στην “Αγιά Σοφιά” η ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα και αφορούν σε ζημιές και βανδαλισμούς του γηπέδου της ΑΕΚ οδηγούν την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ σε νομικές κινήσεις.

Ο τελικός του Conference League ανήκει στο παρελθόν όχι όμως και οι ζημιές που έγιναν στο γήπεδο της ΑΕΚ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και της Φιορεντίνα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες αλλά και οι αναρτήσεις φιλάθλων που έφευγαν από την “Αγιά Σοφιά” με καθίσματα στα χέρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ενημέρωσή της την Πέμπτη, διευκρινίζει ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι “κιτρινόμαυροι”: “Αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία“.

Επίσης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέφεραν πως: “Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί απο το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας. Και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.