Ιωαννίδης: “Να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα”

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναίκού στην συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό. "Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει Ευρώπη" είπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για:

Την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού για τον τελικό:

“Όλη τη βδομάδα δουλεύουμε πολύ εντατικά για αυτό το παιχνίδι καθότι είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά με τον coach σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού και ο στόχος είναι να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου με το τεχνικό επιτελείο και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.”

Την πνευματική ετοιμότητα των παικτών:

“Είμαστε όλοι επαγγελματίες και έχουμε μάθει σε αυτή την πίεση. Κρινόμαστε συνεχώς και είμασυε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε τον Παναθηναϊκό να μην αγωνίζεται του χρόνου στην Ευρώπη.”

Το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο ο τελικός:

“Είναι πολύ σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας γιατί έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και φέρνει χαρά και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε να κάνουμε τελικούς με φιλάθλους και των δύο ομάδων γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.”

Την έλευση του Κόντη και το κλίμα μεταξύ των παικτών:

“Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα σε πολύ καλό επίπεδο με καλές σχέσεις. Με την έλευση του coach που γνωρίζει τους πάντες και ξέρει τι χρειαζόμαστε θα μας βοηθήσει και το δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι αυτό. Δουλεύουμε σκληρά και θα δουλέψουμε και σήμερα σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι αύριο.”

Την επιδραστικότητά του στην ομάδα:

“Δε με βαραίνει η ευθύνη, είναι κίνητρο για μένα.΄Εγώ μόνος μου δημιούργησα αυτό το βάρος που δεν είναι βάρος για μένα. Η δουλειά μου είναι αυτή και θέλω να κάνω τα πάντα για να πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του και εννοείται θα δώσω τα πάντα και αύριο για να είμαι και πάλι επιδραστικός.”




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.