«Στόχος» του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (pic, video)

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ντάνι Γκαρθία από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ντάνι Γκαρθία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά εργασίας ύστερα από δική του απόφαση. Ο Γκαρθία αναζητά μία νέα ομάδα η οποία θα του προσφέρει θέση βασικού.

«Ένας ποδοσφαιριστής ομάδας με κεφαλαία γράμματα, έβαζε πάντα τη συλλογικότητα πάνω από το άτομο. “Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν έλεγαν ότι ήμουν κακός αναπληρωματικός”, σχολίασε δημοσίως, όταν ο ρόλος του ως βασικός στην ομάδα άρχισε να μειώνεται. Ένα σπουδαίο μάθημα για τους δεκάδες νεαρούς παίκτες που είχε γύρω του. Ήρθε στον σύλλογο με το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρώπη, στόχος που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει, αλλά φεύγει από την ομάδα πίσω στις ηπειρωτικές διοργανώσεις και με το μεγάλο επίτευγμα να έχει απελευθερώσει τη Λα Γκαμπάρα τέσσερις δεκαετίες μετά. Η Μπιλμπάο τού εύχεται καλή τύχη στη μελλοντική επαγγελματική του καριέρα, ενώ του είναι βαθιά ευγνώμων για την αφοσίωση και την προσήλωση που επέδειξε στην υπεράσπιση των συμφερόντων της οντότητας όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση των Βάσκων.

Ο Ντάνι Γκαρθία αγωνίζεται στη θέση του μέσου και την περίπτωση του έχει εισηγηθεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό.

Βέβαια οι Πειραιώτες πρώτα θα ξεκαθαρίσουν τις δύο υποθέσεις των Όρτα και Ιμπόρα και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την περίπτωση του 33χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή. Την τρέχουσα σεζόν ο παίκτης αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα της La Liga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.