Μορόν: «Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο» (video)

Όλα όσα σημείωσε ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός του Άρη σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην πατρίδα του...

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Άρη είναι ο Λορέν Μορόν.

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός με τα γκολ που έχει σημειώσει έχει ήδη καταστήσει σπουδαία την παρουσία του και τη συνεισφορά του στην ομάδα στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του. Αυτήν τη φορά μίλησε στο ράδιο της διαδικτυακής έκδοσης της Marca με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι της Σεβίλλης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Με 17 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 40 επίσημους αγώνες, ο Λόρεν Μορόν ολοκληρώνει μια υπέροχη σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης , έναν ελληνικό σύλλογο με τον οποίο υπέγραψε για άλλη μια σεζόν συμβόλαιο. Σήμερα το απόγευμα, ο άνθρωπος από τη Μαρμπέλα, που υπερασπίστηκε τα χρώματα της Μπέτις για σχεδόν μια δεκαετία, πέρασε από τα μικρόφωνα του Radio MARCA Sevilla για να εξηγήσει πώς ζει την πρώτη του επαγγελματική περιπέτεια εκτός Ισπανίας και να μιλήσει φυσικά για το ντέρμπι της Σεβίλλης την ερχόμενη Κυριακή».

Για την πρώτη του εμπειρία αγωνιζόμενος σε σύλλογο εκτός συνόρων είπε: «Ναι, για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφάσισα να έρθω φοβόμουν να φύγω από την Ισπανία. Όμως με όλους τους συναδέλφους εδώ, που μιλούν ισπανικά, όλα ήταν πιο εύκολα, οπότε είμαι χαρούμενος. Έχω ένα άλλο έτος, και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το σύστημά του: «Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Κατά τη διάρκεια της φάσης του πρωταθλήματος, ας πούμε, αν έχεις μεγάλη απόσταση από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, η φάση των πλέι οφ μπορεί να σε αφήσει στη χώρα, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οπότε η σεζόν είναι σαν να είχε τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Για το ντέρμπι της Σεβίλλης την προσεχή Κυριακή κι αν θα το δει: «Θα μπορώ να το δω γιατί τελειώνει εκείνη την ώρα, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, διανυκτερεύουμε στην Αθήνα, οπότε μάλλον θα το δω. Συνήθως πετάμε μετά τους αγώνες, αλλά αυτή τη φορά θα περάσουμε εκεί τη νύχτα».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί και η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ με τη Σεβίλλη, υπάρχει ακόμη και ένας πύργος, υπάρχει ζωή στο δρόμο, οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί… Και η γλώσσα είναι ΟΚ, σχεδόν το 90% μιλούν αγγλικά. Υποστηρίζομαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, που μιλούν ισπανικά».

Για το αν παρακολουθεί την Μπέτις: «Ναι, είναι η μόνη ομάδα που παρακολουθώ, είμαι λίγο αποσυνδεδεμένος από τη LaLiga, αλλά κάθε φορά που μπορώ παρακολουθώ την Μπέτις, είναι η μόνη που ακολουθώ».

Για τα ντέρμπι που θυμάται από το ισπανικό πρωτάθλημα: «Όταν μπορείς να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι είναι πάντα ωραίο, μπόρεσα να το κάνω σε δύο, εντός έδρας. Δεν κερδίσαμε, ήμασταν ισόπαλοι. Το πρώτο πιστοποίησε την πρόκρισή μας για την Ευρώπη μετά από πολύ καιρό, οπότε αυτό θα το κρατήσω».

Και για τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ: «Ναι, δεν το βιώνω το ίδιο εδώ, αλλά στο παιχνίδι, ειδικά την πρώτη φορά, με κοινό στο γήπεδό του αντιπάλου μας, δεν ήξερα που πήγαινα.. Αυτή τη σεζόν δεν κατάφεραν να μας νικήσουν σε τρία παιχνίδια και είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.