Οντουμπάτζο: “Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον Ολυμπιακό για τη νίκη” (video)

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (24/4) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, επισήμανε ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να επιδείξουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα

Στην αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει η ομάδα του, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή (24/4) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, εστίασε ο Μόουζες Οντουμπάτζο, στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (23/4) στη NOVA εν όψει αυτού του αγώνα. Ο αμυντικός του Άρη επισήμανε ακόμη πόσο σημαντικό είναι για τους “κίτρινους” να φορμαριστούν στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος των πλέι οφ, ώστε να παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι στον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά, είπε ο Οντουμπάτζο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: “Περιμένουμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στους ημιτελικούς του Europa Conference League κι αυτό δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Ως Άρης πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο να πάρουμε τη νίκη, κάτι που δεν κάναμε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Ερωτώμενος πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, απάντησε: “Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει. Έχει “φρέσκους” παίκτες. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και τον κόσμο μας”.

Όσο για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Άρης σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και με άλλα ματς που ηττήθηκε στη διαδικασία των πλέι οφ, ώστε να έχει και καλύτερη εικόνα στον αυριανό αγώνα, όπως, άλλωστε, ζητάει και ο προπονητής να γίνει, τόνισε ο Οντουμπάτζο: “Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι τα πλέι οφ είναι σκληρή διαδικασία, γιατί παίζουν οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ειδικά οι πρώτες τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να πάρουν τον τίτλο. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, να προσπαθήσουμε περισσότερο για να σκοράρουμε και φυσικά να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνά μας”.

Αναφορικά με το πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης τη διαδικασία των πλέι οφ, ώστε να φτάσει φορμαρισμένος στον τελικό του Κυπέλλου, είπε ο Οντουμπάτζο: “Πράγματι, πρέπει σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος των πλέι οφ να προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε για τον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που μάς έχει ξεκαθαρίσει και ο προπονητής μας ότι πρέπει να κάνουμε. Όπως έχουμε πει μεταξύ μας, στο δεύτερο μισό των πλέι οφ πρέπει να φορμαριστούμε για τον τελικό και να φτάσουμε εκεί έτοιμοι, για να διεκδικήσουμε να πετύχουμε τον κύριο στόχο του συλλόγου αυτή τη σεζόν, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρέπει, λοιπόν, σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν στα πλέι οφ να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.