ΠΑΟΚ: Ξεχνάει Μπριζ, βλέπει Ολυμπιακό

Σε ρυθμό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/4) μπήκε από σήμερα (19/4) ο ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω του την ευρωπαϊκή μάχη με την Μπριζ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του ECL

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη μάχη του χθες (18/4) στην Τούμπα κόντρα στην Μπριζ, που αποδείχθηκε ανώτερη, ηττήθηκε από τους Βέλγους, αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Europa Conference League και πλέον είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά. Η επόμενη αναμέτρηση είναι με τον Ολυμπιακό και είναι κρίσιμη κι αυτή, όπως ήταν και η προηγούμενη, η ευρωπαϊκή. Μόνο που τώρα διακυβεύεται άλλος στόχος.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν χρόνο να καθίσουν να υπερ-αναλύσουν τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός από την Μπριζ. Το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι παραπάνω από σημαντικό για την εξέλιξη των πλέι οφ της Stoiximan Super League και τη διεκδίκηση του τίτλου. Πλέον, λοιπόν, σε αυτό εστιάζουν και στο πώς θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνουν σε επαφή με την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Η σημερινή (19/4) μέρα είχε προπόνηση για τους “ασπρόμαυρους” στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Το ευχάριστο σε ό,τι αφορά στους τραυματίες είναι ότι στους υπάρχοντες από τις προηγούμενες ημέρες δεν προστέθηκαν καινούργιοι. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο. Το Σάββατο (20/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία, κλείνοντας τη μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι στον Πειραιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.