Ατιένθα: «Ξεκάθαρος ο στόχος μας» (video)

Τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης στα Playouts έθεσε ο Πίτσου Ατιένθα.

Ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για αυτό το βραβείο και τον στόχο της ομάδας μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ατιένθα:

«Για εμένα προσωπικά ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Οπότε ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό το γκολ. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου και βέβαια σε όλη την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία η ομάδα δεν πήρε τα αποτελέσματα τα οποία ήθελε. Οπότε το να μπορέσεις να πετύχεις μια νίκη μετά από τόσο καιρό και με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο έτυχε να βάλω εγώ, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι έχουμε μια αρκετά καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ευτυχώς πήραμε αυτή τη νίκη που θέλαμε πολύ», ανέφερε αρχικά.

Για τους οπαδούς του Αστέρα που τον ψήφισαν: «Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που με ψήφισαν. Είναι πολύ σημαντική η στήριξή τους. Τους βλέπουμε ότι σε όλα τα εντός έδρας και σε εκτός έδρας ματς που έρχονται. Να ξέρουν ότι μας βοηθάνε πάρα πολύ όταν βρίσκονται εκεί. Μας χειροκροτάνε, μας στηρίζουν, προσπαθούν να μας σπρώξουνε για να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Από πλευράς μας προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό και τη συνέχεια: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Κρατώντας αυτό το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε με τα Γιάννινα να συνεχίσουμε να έχουμε καλή εικόνα. Οσο καλύτερη εικόνα γίνεται και με θετικά αποτελέσματα. Πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τον σύλλογο, τους φιλάθλους, οι οποίοι είτε έρχονται είτε μας βλέπουν από την τηλεόραση. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να τελειώσουμε πρώτοι σε αυτή την διαδικασία των playouts».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.