Φουλάρει για τη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των πράσινων ενόψει του εκτός έδρας κυριακάτικου αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Τι ευχάριστο για τον Φατίχ Τερίμ, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από τα γνωστά με τους τραυματίες εδώ και αρκετό, Σένκεφελντ, Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον.

Ο Τούρκος τεχνικός έχει υπογραμμίσει στους ποδοσφαιριστές του τις δυσκολίες που κρύβει ο συγκεκριμένος αγώνας και με αυτό το σκεπτικό ετοιμάζει τα πλάνα του, καθώς, θα ακολουθήσει τρεις μέρες μετά η αναμέτρηση της χρονιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ, ματς που ίσως κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο στόχος του Τερίμ με λίγα λόγια είναι διπλός, καθώς θέλει πάση θυσία να επιστρέψει η ομάδα του από τη Λαμία με το τρίποντο, αλλά ταυτόχρονα επιθυμεί να μην επιβαρυνθούν οι βασικοί παίκτες με επιπλέον κόπωση, αφού, ακολουθεί αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ένωση και σίγουρα  δε θα υπάρξει αρκετός χρόνος για ξεκούραση, μια και διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να έχει δυο, τρεις βασικούς παίκτες ξεκούραστους για τη μεγάλη μάχη που ακολουθεί στο ΟΠΑΠ αρένα.

Δε μιλάμε για εκτεταμένο ροτέϊσον που εμπεριέχει υψηλό ρίσκο, αλλά για δυο, ‘η τρεις στοχευμένες αλλαγές, οι οποίες δε θα επηρεάσουν τη λειτουργία της ομάδας.

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footmercato, η “μεγάλη κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ της ομάδας του Τριφυλλιού και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σύντομα συζητήσεις με τον σύλλογο της Αθήνας.

Σίγουρα είναι ιδιαίτερα τιμητικό ένας σύλλογος πρώτης γραμμής όπως η Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως, αρέσει ακόμα σε αρκετές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και δικαιολογημένα, καθώς ο “Φωτάρας” με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τα τελευταία δυο χρόνια, έχει “βγάλει μάτια”.

Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ελάχιστα ασχολούνται με όλες αυτές τις φήμες, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή διοίκηση και τεχνική ηγεσία, είναι το πρωτάθλημα. Για τα υπόλοιπα θα υπάρξουν συζητήσεις μόλις ολοκληρωθούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.