Πόνσε: «Πετάει» με αντίπαλο τον Άρη!

Ο Εσεκιέλ Πόνσε, έχει δημιουργήσει καλή παράδοση σκοραρίσματος, απέναντι στον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, με δύο γκολ, χάρισε στην Ένωση τη νίκη με 2-0, την περασμένη Κυριακή, απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εντός έδρας για τα playoff της Stoiximan Super League.

Έτσι, ο 27χρονος, έφτασε τα 5 τέρματα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, σε επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Πόνσε, δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι σε καμία άλλη ομάδα στην καριέρα του, έχοντας επίσης από 5 τέρματα, κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Αν υπολογιστεί και η μία ασίστ που έχει σε ματς με τον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι αυτή απέναντι στην οποία ο Αργεντινός έχει περισσότερες συμμετοχές σε γκολ (6).

Ο Πόνσε, σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στον Άρη, στην πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ, για την 8η Αγωνιστική της σεζόν 2018-19, πετυχαίνοντας δύο γκολ εντός έδρας, σε νίκη των γηπεδούχων με 4-0. Στο ίδιο παιχνίδι, είχε και μία ασίστ, για τον συμπατριώτη του, Λούκας Μπογέ.

Για την 26η Αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής σεζόν, ο Πόνσε πέτυχε το μοναδικό του γκολ ως τώρα στο «Κ. Βικελίδης», σε ισοπαλία 3-3, για να ακολουθήσουν άλλα δύο στο φετινό ματς playoff και να φτάσει τα 5 συνολικά.

Μοναδικό «μελανό» σημείο στα παιχνίδια του Πόνσε με τον Άρη, το χαμένο πέναλτι στο ματς Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΑΕΚ αποκλείστηκε στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ο Άρης, είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο «Κ. Βικελίδης» (21/4) και ο Πόνσε, λογικά θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντί του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.