Οντουμπάτζο: “Ζητώ συγγνώμη για τον Ρότα” (video)

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο απολογήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ (14/4) στην "Αγιά Σοφιά" για το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Λάζαρο Ρότα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Απολογήθηκε ο Μόουζες Οντουμπάτζο μετά το τέλος της σημερινής (14/4) αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, για το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Λάζαρο Ρότα στο 86ο λεπτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αμυντικός της Ένωσης.

Ο Ρότα έφευγε από δεξιά, όπως έκανε επιθέσεις η ΑΕΚ, σε εκείνη τη φάση, ο Οντουμπάτζο προσπάθησε να τον ακολουθήσει από μακριά για τον ανακόψει, όμως, όταν τον έφτασε, με τη φόρα που είχε του έκανε επικίνδυνο τάκλιν. Αποτέλεσμα ήταν ο οπισθοφύλακας της Ένωσης να τραυματιστεί στο πόδι. Μετά το παιχνίδι, πάντως, ευτυχώς γι’ αυτόν, οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί καλύτερα τις επόμενες ημέρες.

Ο Οντουμπάτζο φεύγοντας από το γήπεδο ρωτήθηκε για το μαρκάρισμα στον Ρότα και απολογήθηκε γι’ αυτό λέγοντας: “Θέλω να εξηγήσω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε έναν αγώνα. Ανακουφίστηκα όταν είδα ότι ήταν καλά. Συνειδητοποίησα τι έγινε και γύρισα να του ζητήσω συγγνώμη. Πάντα με πολύ πάθος… Παίζω με την καρδιά μου, αλλά δεν έχω σκοπιμότητα. Ποτέ δεν μαρκάρω για να τραυματίσω τον αντίπαλο παίκτη. Ζητώ συγγνώμη για τον Ρότα!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.