Ρόουζ: “Μας πίεσαν και κάναμε λάθη…”

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ απέδωσε την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ σήμερα (14/4) στην "Αγιά Σοφιά" στην πίεση που δέχτηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, στην οποία δεν αντεπεξήλθαν, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη, τα οποία τελικά πλήρωσαν

Στην πίεση που δέχτηκαν οι παίκτες του Άρη από τους αντιπάλους τους, στην οποία δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη, που τελικώς πλήρωσαν, εστίασε ο Λίντσεϊ Ρόουζ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από την ΑΕΚ σήμερα (14/4) στην “Αγιά Σοφιά”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ο Ρόουζ δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: “Η αλήθεια είναι ότι μας πίεσαν αρκετά και κάναμε λάθη. Είναι δύσκολο, όταν βρίσκεσαι με 2-0 πίσω στο σκορ. Δεν ήταν και αδύνατο να επιστρέψουμε, όμως, δεν τα καταφέραμε. Θα έλεγα ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν δύναμη από τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά δεν το κάναμε”.

Ο Ρόουζ ρωτήθηκε για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή (21/4) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, και απάντησε: “Οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα παίξουμε στην έδρα μας, έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε”.

Όσο για την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, αλλά και την αφοσίωση όλων στον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, τόνισε: “Είμαστε επαγγελματίες, παίζουμε για το κλαμπ, τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ ότι το μυαλό μας είναι μόνο στον τελικό. Προφανώς, όμως, θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν φτάσουμε σε αυτόν. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έτσι, ώστε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, όταν φτάσουμε στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.