Αλμέιδα: «Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα μικρό μέρος της Ιστορίας αυτού του κλαμπ»

Ευτυχισμένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη (14/04, 20:30, MC Novasports.gr) στην «Αγιά Σοφιά».

Δηλώσεις κατά τη διάρκεια της γιορτής για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ έκανε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής ισχυρίστηκε ότι είναι ευχαριστημένος στην Ένωση, αλλά και χαρούμενος που αποτελεί μέρος της Ιστορίας ύστερα από την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας την προηγούμενη χρονιά.

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα μικρό μέρος της ιστορίας ενός τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στο θεό που βρίσκομαι εδώ σήμερα, ευχαριστώ που μοιραζόμαστε αυτή τη γιορτή με εσάς, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε, το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρυσι και όπως είμαστε και φέτος να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα να είμαστε ενωμένοι, τόσο οι παίκτες όσο και το σταφ, θα τα δίνουμε όλα μέχρι τη τελευταία σταγόνα ιδρώτα για να κερδίζουμε. Αύριο χρειαζόμαστε την ενέργεια σας, αυτή την ενέργεια που έχετε δώσει, έτσι ώστε αυτά τα 100 χρόνια να γιορτάσουμε πραγματικά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΚ!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.