Άρης: Διπλό πρόβλημα στην άμυνα (pics)

Κι άλλη πιθανή απουσία, εκτός από αυτή του Φαμπιάνο, προστέθηκε στην άμυνα του Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (14/4), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League

Νέα πιθανή απουσία στην άμυνα του Άρη, εν όψει του ερχόμενου (14/4) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League προβληματίζει τον Άκη Μάντζιο. Εκτός του Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φράνκο Φεράρι είναι αμφίβολο, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Ένωση.

Σε ό,τι αφορά στον Φαμπιάνο, είναι γνωστό από μέρες ότι κάνει ατομικές προπονήσεις, καθώς έφυγε με ενοχλήσεις από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα (12/4) δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και ο Φεράρι, ο οποίος έχει χτύπημα στο πόδι, που αποκόμισε από προηγούμενη προπόνηση. Και οι δύο αμυντικοί των “κίτρινων” γυμνάστηκαν ατομικά και είναι αμφίβολο αν είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα της “Αγιά Σοφιάς”.

Ήδη, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, εξετάζει τις εναλλακτικές του στις θέσεις που καλύπτουν οι Φαμπιάνο και Φεράρι. Στην περίπτωση που κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Λίντσεϊ Ρόουζ προορίζεται για αντικαταστάτης του πρώτου ως δεξιός κεντρικός αμυντικός και ο Μάρτιν Μοντόγια για τη θέση του δεύτερου στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής. Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Δασυγένειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Αμέσως μετά ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα πετάξει το απόγευμα στην Αθήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.