ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Κρητικό ξέσπασμα, στο χείλος του γκρεμού οι Ηπειρώτες (highlights)

Ο ΟΦΗ νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα των δέκα παικτών και τον έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την απ' ευθείας κόκκινη του Εραμούσπε στο 26'.

Οι Κρητικοί, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο 90λεπτο, επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, πήραν το πρώτο τρίποντο στα playouts και μόνο με «αυτοκτονία» πλέον θα κινδυνεύσουν.

Οι Ηπειρώτες, που είδαν τα πράγματα να στραβώνουν γι’ αυτούς από το πρώτο ημιχρονο, έμειναν έκτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, είναι πλέον στο -6 από τη σωτηρία και στο -5 από τα μπαράζ, ψάχνοντας πλέον ένα θαύμα, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Με «μαέστρο» τον Τοράλ

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΟΦΗ, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο α’ μέρος, με «μαέστρο» στη μεσαία γραμμή τον Τοράλ, άξιο συμπαραστάτη τον Ριέρα και απειλητικούς στα άκρα τους Ισεκά και Μπακού. Δεν απείλησε ο ΠΑΣ, που έμεινε από νωρίς με δέκα, εν μέσω διαμαρτυριών για την αποβολή του Εραμούσπε.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, στο 10 λεπτό, όταν ο Μπακού, έκλεψε την μπάλα στην περιοχή από τον Εραμούσπε, στη συνέχεια ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κόψει μαζί με τον Τσαούση. Από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Μαρινάκης, που τροφοδότησε τον Ριέρα και αυτός έγραψε το 1-0 από κοντά.

Στο 26′, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον ΠΑΣ. Ο Εραμούσπε έκοψε στην αντεπίθεση τον Ισεκά, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ και κίτρινη στον Αργεντινό αμυντικό, αλλά στη συνέχεια να αλλάζει την απόφασή του, βλέποντας το replay μετά από ειδοποίηση του VAR, στέλνοντας στα αποδυτήρια τον παίκτη του ΠΑΣ, εν μέσω έξαλλων διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Στο 34′, ο ΟΦΗ θα μπορούσε το 2-0, όταν ο Ριέρα έβγαλε τετ-α-τετ τον Ισεκά, όμως ο Νάγκι τον νίκησε.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τοράλ είχε ένα σουτ στην περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο 41′, ο ΠΑΣ είχε τη μοναδική του ευκαιρία στο α’ μέρος, με τον Ροζάλες να κλέβει ψηλά και να βγάζει σε καλή θέση τον Τζίμα, που σούταρε όμως πάνω στον Χριστογεώργο.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ έκανε και το 2-0, όταν ο Τοράλ πέρασε κάθετη μπαλιά στον Μπακού, που πλάσαρε εύστοχα στο τετ-α-τετ.

Το «καθάρισε» ο Ισεκά

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το β’ με τρεις αλλαγές, όμως η εικόνα του ματς δε φάνηκε να αλλάζει και στο 51′, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 3-0 με άλλη μία κάθετη πάσα του Τοράλ για τον Ριέρα, που όμως αστόχησε από καλή θέση.

Ο Τοράλ, συνέχισε το ρεσιτάλ του στο 56ο λεπτό, όταν βρέθηκε στην περιοχή από δεξιά έκανε σουτ, όμως ο Νάγκι κατάφερε να αποκρούσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως, ήρθε το 3-0, με τον Θοράρινσον να εκτελεί φάουλ από δεξιά, την μπάλα να περνά στο δεύτερο δοκάρι και να φτάνει στον αφύλακτο Ισεκά, που σκόραρε από κοντά.

Ο ΠΑΣ, δεν είχε πλέον την ψυχολογία να κυνηγήσει κάτι, με τον Τσαούση να έχει απλά ένα μακρινό σουτ στο 62′, που πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ισεκά πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, με υπέροχο δεξί σουτ στην περιοχή, όμως ακυρώθηκε, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης, που ξεκίνησε από μπαλιά του τερματοφύλακα Χριστογεώργου!

Ο ΠΑΣ, προσπάθησε για το γκολ της τιμής προς το τέλος, με τον Ροσέρο να δίνει μια κάποια επιθετική πνοή, όμως ήταν πια αργά.

Αντίθετα, ο ΟΦΗ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο 86′, με τον Λ. Φελίπε να βγάζει τετ-α-τετ τον Ριέρα, που εκτέλεσε δυνατά για το 4-0.

Στις καθυστερήσεις, οι Ισεκά και Μοσκέρα, είχαν ευκαιρίες κι γι’ άλλα γκολ, αλλά δεν βρήκαν στόχο.

OΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0


Stoiximan Super League 2023-24, Playouts, 3η Αγωνιστική, «Θ. Βαρδινογιάννης»
Γκολ
: 10′, 86′ Ριέρα, 45+3′ Μπακού, 56′ Ισεκά,
Κίτρινες: Σόρια
Κόκκινη: 26′ Εραμούσπε
Διαιτητής: Πουλικίδης
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Βεργέτης
ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος – Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάου), Θοράρινσον – Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγιέγκος – Ριέρα, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Μπακού (75′ Λ. Φελίπε) – Ισεκά.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γρηγορίου): Νάγκι – Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Εραμούσπε – Σόρια, Ρίνστρα (46′ Τζίνο), Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ροζάλες (46′ Ροσέρο), Τσαούσης – Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (70′ Κόντε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.