Τζούρασεκ: “Καλύτερη εικόνα με Ολυμπιακό και μάχη για τη νίκη” (video)

Ο Νέβεν Τζούρασεκ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για τον αυριανό (3/4) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες της κανονική περιόδου με τους "ερυθρόλευκους", για να διεκδικήσουν το τρίποντο

Με την ώθηση από τις δύο νίκες στο ξεκίνημα των πλέι οφ, ο Άρης πηγαίνει αύριο (3/4) στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να διεκδικήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο μίνι πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά, για την 3η αγωνιστική. Για να έρθει αυτό, όμως, οι “κίτρινοι” οφείλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξαν κόντρα στους “ερυθρόλευκους” στους δύο αγώνες, εκτός κι εντός έδρας κατά σειρά, στην κανονική διάρκεια, όπως τόνισε ο Νέβεν Τζούρασεκ στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (2/4) στη NOVA.

Αρχικά, ερωτώμενος για το ιδανικό ξεκίνημα του Άρη στα πλέι οφ και πώς σκέφτεται τη συνέχεια στη διαδικασία αυτή, απάντησε: “Μπαίνουμε σε δύσκολη περίοδο τώρα, με έξι ντέρμπι στη σειρά. Όπως ξέρουμε, όμως, είναι η φάση των πλέι οφ και όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι, όλα τα παιχνίδια είναι δυνατά και σκληρά. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτούς του αγώνες και θέλουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς”.

Σχετικά με το αν αυτοί οι πρώτοι έξι βαθμοί έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση στην ομάδα, σημείωσε, βάζοντας στη συζήτηση τον τελικό του Κυπέλλου: “Ακόμη και χωρίς αυτές τις νίκες η ψυχολογική μας κατάσταση ως ομάδα θα ήταν καλή. Κι αυτό, γιατί έχουμε πετύχει το… μισό στόχο μας, δηλαδή τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου. Το δεύτερο μισό του στόχου είναι να πάρουμε το τρόπαιο! Πάντως, σαφώς αυτές οι δύο νίκες μας έδωσαν έξτρα ώθηση”.

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε ο Κροάτης μέσος του Άρη: “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν βελτιωθεί πολύ οι ερχόμενοι αντίπαλοί μας, μετά την έλευση του καινούργιου τους προπονητή. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στη σεζόν, δεν δείξαμε την καλύτερη εικόνα μας. Ηττηθήκαμε και στα δύο και η ήττα που πόνεσε περισσότερο ήταν αυτή στην έδρα του Ολυμπιακού, όπου δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα αύριο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Ειδικότερα, στην ερώτηση πώς πρέπει να προσεγγίσει ο Άρης το παιχνίδι ήταν σαφής: “Είμαστε μεγάλη ομάδα και προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε τη νίκη! Αυτό θα συμβεί και αύριο. Θα πάμε να παίξουμε δυνατά, να δώσουμε μάχη, γιατί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην έδρα του είναι πάντα δύσκολα, αλλά είμαστε δυνατή ομάδα, έχουμε φανταστικούς παίκτες και πρέπει να πάμε για τους τρεις πόντους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.