Άρης: Στο “Γ. Καραϊσκάκης” με Ζαμόρα, εκτός Βέλεθ, Παναγίδης

Ο Άκης Μάντζιος έκανε μόλις μία αλλαγή στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο (3/4) στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε σχέση με την προηγούμενη κόντρα στη Λαμία

Ο Άκης Μάντζιος εδραιώνει την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα, όσο πλησιάζει ο καιρός για τον τελικό του Κυπέλλου. Ακόμη και σε επίπεδο αποστολής για αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα προβλήματα τραυματισμών. Έτσι, εν όψει του αυριανού (3/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 3η αγωνιστική της διαδικασίας αυτής, έκανε μόλις μία αλλαγή στους παίκτες που πήρε μαζί του σε σχέση με αυτούς που είχε πάρει για την προηγούμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο Αλβάρο Ζαμόρα είναι το καινούργιο πρόσωπο στην αποστολή, αντί του Μιχάλη Παναγίδη. Ο διεθνής με την Εθνική Κόστα Ρίκα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στη Λαμία, καθώς ήταν εξαντλημένος από το ταξίδι της επιστροφής από τη χώρα του για την Ελλάδα κι έτσι ο Μάντζιος τον άφησε να συνέλθει, κάνοντας μόνος του ατομική προπόνηση αποκατάστασης την Κυριακή (31/3).

Κατά τα λοιπά, ο προπονητής του Άρη άφησε ξανά εκτός τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι που δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Ο Ισπανός είναι αμφίβολο ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί (7/4). Εκτός αποστολής έμειναν και οι Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ, Μπένετ, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον, για τεχνικούς λόγους.

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο Δασυγένειο. Μετά από αυτήν, ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard και Φετφατζίδη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.