Καρβαλιάλ για τον Κάρμο: «Μπορεί να φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ!»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στην Record για τον Ντάβιντ Κάρμο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε παίκτη στην Μπράγκα τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, πριν αυτός μετακομίσει στην Πόρτο, αντί 20 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια, συνεργάστηκαν για μικρό χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε τον Κάρμο, ως δανεικό από τους «δράκους».

Εν μέσω συζήτησης για το μέλλον του παίκτη, ο Καρβαλιάλ, τόνισε ότι έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, παρά το γεγονός ότι δεν «έπιασε» στην Πόρτο. Αναλυτικά:

«Ο Κάρμο είναι πολύ καλύτερος από την εικόνα που έχει ο κόσμος γι’ αυτόν αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλύτερος. Υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στην Πόρτο, κάτι που είναι φυσιολογικό. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ένας πολύ ικανός τεχνικός, που έχει κάνει την καλύτερη δουλειά στην Πορτογαλία τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά έχει πολύ μεγάλο επίπεδο απαιτήσεων και άλλοι παίκτες προσαρμόζονται σε αυτό, άλλοι όχι. Μπορεί να αμφισβητούνται τα 20 εκατ. ευρω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού, να βελτιωθεί και να αξίζει 40 εκατ. ευρώ.

Ένιωσε πίεση; Σίγουρα και αυτό τον έκανε να μπει σε μία καθοδική πορεία, έλλειψης εμπιστοσύνης, με ανόητα σχόλια απο πολλούς, χωρίς σεβασμό για τις ικανότητες του καθενός. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για ανθρώπους, άσχετα αν κόστισαν 20, 30 ή 50 εκατομμύρια. Πολλές φορές μπαίνουν σε μία καθοδική πορεία, εν μέσω έλλειψης εμπιστοσύνης, δείχνουν μόνο το 10% των ικανοτήτων τους και δεν μπορούν να αξιολογηθούν. Είναι ένας εξαιρετικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και βελτιώνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.