ΑΕΚ: Ο καθένας τη δουλειά του!

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε ματς στην «Αγιά Σοφιά», όμως οι παίκτες της Ένωσης οφείλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι και σ’ αυτό συμβάλει ο Αλμέιδα.

Μετά από τρεις εβδομάδες και πάλι ποδοσφαιρική δράση στην Σούπερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ επιστρέφει στο γήπεδό της, την κατάμεστη «Αγιά Σοφιά» όπου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Ο κόσμος της ΑΕΚ μετά την τεσσάρα στη Λαμία και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα είναι ενθουσιασμένος και μετά από τρεις εβδομάδες θα δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται στην «Αγιά Σοφιά» αυτή τη φορά. Οπότε, έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος και να δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα με τα 100α γενέθλια της ομάδας του να πλησιάζουν.

Ωραία όλα αυτά και απόλυτα θεμιτά, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι πρωταγωνιστές όμως, οι παίκτες δηλαδή οφείλουν μένουν ανεπηρέαστοι από το όλο κλίμα και ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον τρόπο για το καταφέρει. Ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο, είτε εντός είτε εκτός έδρας και οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Κυριακής. Σ’ έναν αγώνα που για να είμαστε ειλικρινείς ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από τρεις εβδομάδες και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ αν βγάλει στο γήπεδο όσα μπορεί και σε συνδυασμό με την ορμή της εξέδρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στον στόχο της!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.