ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: Όλα… μηδέν στο Ηράκλειο! (highlights)

Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Ατρόμητο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τα πλέι-άουτ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο μηδέν «κόλλησαν» ΟΦΗ και Ατρόμητος για τη δεύτερη «στροφή» του μίνι πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» από ένα ημίχρονο και πολλές ευκαιρίες, όμως καμία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι Κρητικοί παραμένουν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 7η θέση με 32.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ÏÖÇ – ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 με τον Χριστογεώργος κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ. Τετράδα στην άμυνα, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μεγιάδο και Γκαγέγος. Στις πτέρυγες ο Μπάκου δεξιά και ο Ριέρα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ισέκα, ενώ από πίσω του ο Τοράλ.

Ο Σάσα Ίλιτς με 4-3-3 και τον Μαρκετζιάνι στην εστία του Ατρόμητου. Στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ και Αθανασίου. Τριάδα στον άξονα με τους Καμαρά, Κούντε και Γκονθάλεθ. Στα άκρα δεξιά ο Βαλένσια, αριστερά ο Βρακάς και προωθημένος ο Αντζιέλσκι.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ÏÖÇ – ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)

«Σταμάτησε» τον ΟΦΗ ο Μαρκετζιάνι

Ανώτερος ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Ριέρα «έκλεψε» την μπάλα από τον Κεσχρίντα και στη συνέχεια με πλάσε απείλησε τον Μαρκετζιάνι, ο κίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε.

Ο Μαρκετζιάνι στο 15ο λεπτό έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή απόκρουση ύστερα από μακρινό και δυνατό σουτ του Τοράλ. Στο 32ο λεπτό ο Τοράλ με μια μαγική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου έβγαλε σε τετ α τετ τον Ισέκα, όμως το πλασέ του ποδοσφαιριστή πέρασε άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «τράνταξαν» το δοκάρι του Χριστογεώργου. Ο Αθανασίου ανέβηκε από την αριστερή πλευρά, γύρισε την μπάλα και η κεφαλιά του Βαλένσια κατέληξε στο δοκάρι του ΟΦΗ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» στο… μηδέν.

«Βολεύτηκαν» στην ισοπαλία

Στο 55ο λεπτό ο Ατρόμητος με τον Βρακά πήρε φάουλ σε καλό σημείο από τον Βούρο. Ο Κούντε ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα πέρασε από τείχος, όμως ο Χριστογεώργος μπλόκαρε με τη δεύτερη προσπάθεια. Στο 72′ ο Λουίζ Φελίπε έπεσε μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά ο Ζαμπαλάς συνέχισε το παιχνίδι.

Έξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ανέβασε το ρυθμό του και δημιούργησε τρεις ευκαιρίες με Λουίζ Φελίπε, Θεοδοσουλάκη και Αποστολάκη, όμως κανένας εκ των τριών δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκετζιάνι.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ÏÖÇ – ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)

Στο 85ο λεπτό ο Βέργος προσπάθησε να κρεμάσει τον Χριστογεώργο, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έκανε σπουδαία επέμβαση και έβγαλε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης οι παίκτες των φιλοξενούμενων εκτέλεσαν το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε μέσα στην περιοχή και ο Ασεβέδο με κεφαλιά την έστειλε το οριζόντιο δοκάρι των Κρητικών. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα και οι δύο ομάδες απέσπασαν από ένα βαθμό για τη συνέχεια των πλέι-άουτ του μίνι πρωταθλήματος.

Η ταυτότητα του ματς:

ΟΦΗ – Ατρόμητος, 2η αγωνιστική πλέι-άουτ της Super League.

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σπυρίδων
Βοηθοί: Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, Χριστοδούλου Γεώργιος
VAR: Παπαπέτρου Αναστάσιος
AVAR: Ζαμοΐλης Δημήτριος
4ος: Βάτσιος Αριστείδης

Κίτρινες: 7′ Μαρινάκης, 53′ Βούρος, 88′ Φελίπε Λουίζ- 25′ Γκονθάλεθ, 51′ Βαλένσια, 77′ Καμαρά.
Κόκκινες:

Γκολ:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Αμπάντα (79′ Τοράρισον), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο (67′ Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Ριέρα (79′ Θεοδοσουλάκης), Μπακού (67′ Αποστολάκης), Ισεκά

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπάουμαν, Λουκάο, Γιαννούλης, Γκλάζερ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89’Έρλινγκμαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (61′ Βέργος)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σάλτας, Πομόνης, Φριντγιόνσον, Κούεν, Τριμμάτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.