Παναθηναϊκός: «Ερωτηματικό» με Μπακασέτα

Η κούραση από τον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής στην Γεωργία, οδηγεί τον Φατίχ Τερίμ σε δεύτερες σκέψης για τον Τάσο Μπακασέτα.

Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής μέσος των πράσινων έχει επιβαρυνθεί από τα 120 λεπτά που αγωνίστηκε στην Τιφλίδα και γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται ο τεχνικός των πράσινων να μην τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σε αυτή την περίπτωση θέση βασικού στην ενδεκάδα θα πάρουν ο Τζούρισιτς και Πέρεθ, ενώ ο Μπερνάρ θα προωθηθεί στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής της αθηναϊκής ομάδας. 

Στο αρχικό σχήμα μάλλον θα επιστρέψει και ο Γεντβάϊ, δίπλα στον Αράο στο κέντρο της άμυνας.  Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις η ενδεκάδα που πιθανότατα θα παρατάξει ο Τερίμ στο αυριανό ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να έχει την ακόλουθη μορφή: 

Τερματοφύλακας ο Ντραγκόφσκι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης, στο αριστερό Μλαντένοβιτς και στόπερ οι Γεντβάϊ και Αράο.  Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν Τσέριν Τζούρισιτς και Πέρεθ, ενώ στην επίθεση ο Παλάσιος δεξιά ο Μαντσίνι αριστερά και Ιωαννίδης στην κορυφή. 

*Ελάχιστα ακριβά εισιτήρια έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου, τα οποία αναμένεται και αυτά να δοθούν μέχρι την έναρξη της αυριανής αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.