Άρης: Γιόρτασε τα γενέθλια με αρχηγικό μήνυμα για Κύπελλο ο Κουέστα! (pic+video)

Ο Χούλιαν Κουέστα δέχτηκε σήμερα (28/3) τις εγκάρδιες ευχές των συμπαικτών του στον Άρη για χαρούμενα γενέθλια κι ο ίδιος ανταπέδωσε με ευχαριστίες και αρχηγικό μήνυμα για κατάκτηση του Κυπέλλου από τους "κίτρινους"

Ο Χούλιαν Κουέστα είχε την τιμητική του σήμερα! Γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 1991, έκλεισε τα 33 του έτη και οι “κίτρινοι” φρόντισαν να του φτιάξουν τη διάθεση στα αποδυτήρια με τούρτα, γενέθλιο τραγούδι, θερμές ευχές και πολλά χαμόγελα! Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που έχει συνδέσει για τα καλά το όνομά του με τον Άρη, με χαρά δέχτηκε τη μίνι γιορτή που στήθηκε γι’ αυτόν και ανταπέδωσε με ευχαριστίες, αλλά και αρχηγικό μήνυμα για κατάκτηση του Κυπέλλου.

“Ήταν μια δύσκολη σεζόν αυτή που τρέχει. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλά χαίρομαι που το κάναμε όλοι μαζί, ως οικογένεια! Τώρα έχουμε μπροστά μας μια σημαντική υποχρέωση, να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε!”, είπε ο Κουέστα στα αποδυτήρια, μέσα σε επευφημίες από τους συμπαίκτες του.

Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της έστειλε δημοσίως τις ευχές της για χαρούμενα γενέθλια στον Κουέστα, ενώ είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που δημοσίευσε από τη μίνι γιορτή που στήθηκε στα αποδυτήρια του “Κλεάνθης Βικελίδης”, πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.