GhanaWeb: “Η Μπρέντφορντ βλέπει τον Μπάμπα Ραχμάν ως λύση”

Ο Ραχμάν Μπάμπα είναι στο στόχαστρο της Μπρέντφορντ, για την ενίσχυση του αριστερού της άκρου στην άμυνα, σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Γκάνα, που επικαλείται σχετικές πληροφορίες από το Λονδίνο

Τον Ραχμάν Μπάμπα ως λύση για το αριστερό άκρο της άμυνάς της βλέπει η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ghanaweb.live. Όπως σημειώνεται σε σημερινό (28/3) δημοσίευμα εκεί, το οποίο επικαλείται λονδρέζικες αναφορές, η αγγλική ομάδα θέλει να αποκτήσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ και να τον εντάξει στο ρόστερ της, για να δυναμώσει στη συγκεκριμένη θέση, καθώς παρατηρείται έλλειψη ανταγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα, που έχει τίτλο “Η Μπρέντφορντ βλέπει τον Μπάμπα Ραχμάν ως λύση στην κρίση του αριστερού μπακ”, επισημαίνεται: “Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους τον βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει την υπόλοιπη τρέχουσα σεζόν και την έναρξη της επόμενης. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού από την Τότεναμ του Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον”.

Για να καταλήξει: “Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά τη φόρμα του μετά την ένταξή του στην ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην “εκστρατεία” της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ’ αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.