Κομπλέ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ

Εντυπωσιάζει ο Τσέριν με τη Σλοβενία.

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το Φατίχ Τερίμ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και είναι λογικό, καθώς για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός από τους Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, που απουσιάζουν εδώ και αρκετό καιρό, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του για το πολύ σημαντικό ματς απέναντι στο δικέφαλο του Βορρά. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να επιστρέψουν στο Κορωπί και οι τρεις Σλοβένοι, (Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν), οι οποίοι θα μπουν και αυτοί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα.

Για τον τελευταίο μάλιστα ακούστηκαν πολύ θετικά σχόλια, με αφορμή την τελευταία  εντυπωσιακή εμφάνιση του με την εθνική Σλοβενίας, κόντρα στην Πορτογαλία. Οι “μετοχές” του Άνταμ Τσέριν , έχουν ανέβει κατακόρυφα στον “ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο” και αυτός είναι ο λόγος που στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να τον καλέσουν σύντομα για συζητήσεις, καθώς αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το σύλλογο.

* Τρομερή ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είναι βέβαιο ότι την Κυριακή στη Λεωφόρο δε θα πέφτει “καρφίτσα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.