Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει να δει έργα

Ακόμα μια πίστωση χρόνου ζήτησε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ο οποίος προς τιμήν του, δεν έταξε τον "ουρανό με τα άστρα" και το πιο σημαντικό, δεν εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την ολοκλήρωση του έργου της διπλής ανάπλασης.

Σίγουρα ήταν ειλικρινής και επεσήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Δε “πετούσε στα σύννεφα” και μάλλον προσγείωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην πραγματικότητα, γιατί κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα, για την έναρξη και πολύ περισσότερο για την ολοκλήρωση των εργασιών..

Υποσχέσεις ακούστηκαν πολλές, όμως, όχι κάτι συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια. Μικρά, ‘η μεγάλα, δεν έχει και τόση σημασία.

Οι χιλιάδες φίλοι της ιστορικής ομάδας τηρούν στάση αναμονής εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να δουν και κάτι ουσιαστικό να γίνεται.

Κανονικά οι μπουλντόζες έπρεπε να έχουν πιάσει δουλειά, αλλά…

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά τα λόγια θα γίνουν έργα, ωστόσο, στην Ελλάδα ζούμε. Ομολογώ ότι δεν έγινα σοφότερος από όσα άκουσα στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου.

“Ούτε κρύο, ούτε ζέστη”.

Σίγουρα υπάρχει διάθεση από τον νέο δήμαρχο, όπως υπήρχε και από τον προηγούμενο, τον Κώστα Μπακογιάννη και αυτό είναι θετικό, όμως πρέπει κάποια στιγμή να μπει “το νερό στο αυλάκι” άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός είναι το καμάρι της Αθήνας και έχει δικαίωμα να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Σύγχρονο, λειτουργικό και αντάξιο της ιστορίας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.