ΠΑΟΚ: Η αναμονή για Μπάμπα συνεχίζεται

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπει στην τελική ευθεία στην προετοιμασία τους για το ερχόμενο (31/3) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως, ο Ρασβάν Λουτσέσκου περιμένει ακόμη την επιστροφή του τραυματία Ραχμάν Μπάμπα

Φουλάρουν πλέον οι “ασπρόμαυροι”, σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία τους για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Με την επιστροφή των περισσότερων διεθνών, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όχι, όμως, και τον Ραχμάν Μπάμπα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Ο Μπάμπα έχει ακόμη ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι ως εκ τούτου συνέχισε και σήμερα (27/3) με ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στην αποστολή του ερχόμενου αγώνα με τους “πράσινους” παραμένει αμφίβολη. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Εκτός του Μπάμπα, αλλά και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος εδώ και καιρό είναι τραυματίας, άλλος παίκτης δεν είναι εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού ή ενοχλήσεων. Ο Λουτσέσκου έχει σχεδόν όλες τις επιλογές διαθέσιμες για το πλάνο που θα καταστρώσει για τη σημαντική αναμέτρηση με τους “πράσινους”.

Στη σημερινή προπόνηση, που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, το βάρος έπεσε στην επιθετική τακτική. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρασβάν Λουτσέσκου κι ασχολήθηκε με τους ποδοσφαιριστές με το επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Την Πέμπτη (28/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.