ΑΕΚ: Επιστροφές και δουλειά για τα απαιτητικά ματς που έρχονται

Ακόμα δύο διεθνείς εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να προετοιμάζει την ομάδα του με σκληρή δουλειά για τα τρία απαιτητικά ματς που ακολουθούν.

Μετά την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς επέστρεψαν στα Σπάτα με την ΑΕΚ να συνεχίζει την σκληρή δουλειά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και των απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν στα πλέι οφ της Super League.

O Mατίας Αλμέιδα περιμένει και τους Ρότα, Μάνταλο, Αθανασιάδη, Βίντα που γύρισαν ξημερώματα Τετάρτης να μπουν στην προπόνηση της Πέμπτης, όπως και τον Σιμάνσκι που γύρισε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο Κάλενς θα είναι πίσω την Παρασκευή. Το ευχάριστο για τον Αργεντινό προπονητή είναι πως δεν έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών, πλην του Μάνταλου για την κατάταστη του οποίου αναμένονται νεότερα όταν βρεθεί στα Σπάτα.

Μεταβιβάσεις, ασκήσεις ταχυδύναμης και πρέσινγκ

Στην προπόνηση της Τετάρτης, το βάρος αρχικά έπεσε σε μεταβιβάσεις και ασκήσεις ταχυδύναμης υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Γίδο Μπονίνι. Στη συνέχεια ανέλαβε… δράση ο Αλμέιδα, ο οποίος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες με τον Πινέδα σε ρόλο μπαλαντέρ. Ο Αργεντινός ζητούσε από τους παίκτες του πίεση για ανάκτηση μπάλας με παιχνίδι μία ή δύο επαφών.

Ανάπτυξη και τελειώματα

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ανάπτυξη από τα πλάγια με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν γεμίσματα από τα πλάγια. Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο και Πόνσε είχαν να αντιμετωπίσουν τους Μουκουντί, Ρόκσον και Γιόνσον, ενώ στις πλευρές βρίσκονταν οι Φερνάντες και Σιντιμπέ δεξιά και Πισάρο και Ζίνι αριστερά..

Στην πορεία μάλιστα η ίδια άσκηση άνυνας και επίθεσης με ανάπτυξη από τα πλάγια εκτελέστηκε και από την υπόλοιπη ομάδα παικτών με τους Αμραμπατ και Ελίασον δεξιά, τους Γκατσίνοβιτς και Χατζισαφί αριστερά ενώ στην επίθεση ήταν οι Λιούμπισιτς, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ και Μήτογλου, Ρόκσον, Λαμαράνα στην άμυνα, με τους Πήλιο και Μαχαίρα να αμύνονται στα δύο άκρα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα και σουτ έξω από την περιοχή. Τα σουτ εκτελέστηκαν με διάφορους τρόπους, είτε με στρώσιμο, είτε με στατικές μπάλες, είτε στην κίνηση για πάνω από μισή ώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.