Άρης: Κιτρίνισε η Θεσσαλονίκη

Το πάρτι γενεθλίων για την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το ραντεβού των "κιτρινόμαυρων" είναι στην πλατεία Αρισττοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης από χιλάδες φίλους της ομάδας που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας

Το βράδυ της Κυριακής στο Ολύμπιον ήταν μόνο η αρχή. Το διήμερο για τα γενέθλια του Άρη συνεχίζεται Χιλιάδες κόσμου έχουν κατακλύσει από το πρωϊ την πλατεία Αριστοετέλους στη Θεσσαλονίκη. O Άρης γιορτάζει την συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής και πολλοί παλαίμαχοι όλων των τμημάτων έχουν παρελάσει μπροστά από το περίπτερο και στο οποίο εκτίθενται τα τρόπαια του συλλόγου.

Στιγμές συγκίνησης για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, μπασκτμπολίστες, αθλητές του βόλεϊ, της κολύμβησης, από τους νεότερους των λεγόμενων “μικρών” αθλημάτων όπως η ξιφασκία, αλλά και από εκείνους που εκπροσωπούν τα “βαραία” αθλήματα του συλλόγου.

Η Ειρήνη Καρυπίδη, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Μαργαρίτης Σχοινάς συνομίλησαν με πλήθος κόσμου που έχει κατακλύσει το κέντρο της πόλης, ενώ την αποθέωση γνώρισαν τα μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ κάποιοι Αμερικανοί, δεν δίστασαν να τραγουδήσουν στα ελληνικά συνθήματα της ομάδας.

Άπαντες είναι σε αναμονή της ομάδας ποδοσφαίρου, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μεγάλη συναυλία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.