ΑΕΚ: Το πρόγραμμα επιστροφής των διεθνών

Δείτε πότε επιστρέφουν στα Σπάτα και στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα οι εννιά διεθνείς της «Ένωσης».

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα ύστερα από τριήμερο ρεπό το μεσημέρι της Δεύτερας (25/03). Όμως στην πρώτη προπόνηση της «Ένωσης» εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική των πλέιοφ της Super League θα απουσιάζουν εννιά διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Πρώτος στην Ελλάδα επιστρέφει το βράδυ της 25ής Μαρτίου ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα «πατάει» ελληνικό έδαφος μια μέρα μετά. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βρίσκεται στην Κύπρο για το φιλικό παιχνίδι της Σερβίας με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Σέρβος διεθνής επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (26/03).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/03) θα γυρίσει στη βάση ο Ντομαγκόι Βίντα, καθώς η Κροατία αντιμετωπίζει αύριο σε φιλικό την ΑίγυπτοΝταμιάν Σιμάνσκι και η Πολωνία δίνουν «τελικό» πρόκρισης για το EURO 2024 με την Ουαλία εκτός έδρας, η άφιξη του Πολωνού στην Ελλάδα υπολογίζεται το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς Μάνταλος, Ρότα και Αθανασιάδης θα πετάξουν από την Τιφλίδα για Αθήνα αμέσως μετά τον αγώνα με τη Γεωγρία. Επομένως θα βρίσκονται στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τελευταίος θα ενσωματωθεί ο Άλεξ Κάλενς το πρωί της Παρασκευής, το Περού αγωνίζεται με τη Δομινικανή Δημοκρατία τα ξημερώματα της Τετάρτης στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.