Κίνι: «Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ για τον Ολυμπιακό»

Ο Κίνι τόνισε πως δε σκέφτηκε πολύ όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών μίλησε για την αποχώρησή του από τη Γρανάδα, αλλά και για την έως τώρα παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 34χρονος παίκτης μίλησε στο «Radio Marca».

Αρχικά, ο Κίνι δήλωσε: «Ήταν μια απογοήτευση η αποχώρηση μου από τη Γρανάδα. Πέρασα 6 χρόνια εκεί και, μόλις κερδίσαμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία είχα την ελπίδα να συνεχίσω. Κι όταν ήρθε η ώρα να φύγω, πληγώθηκα πολύ. Το καλοκαίρι, στο τέλος του Ιουνίου, βγήκαν κάποιες μεταγραφικές επιλογές, αλλά στις αρχές Ιουλίου επικοινώνησαν μαζί μου από τον Ολυμπιακό και δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Η επιστροφή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το προπονητικό του επιτελείο ήταν επίσης κάτι που ήθελα και σε ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, πήρα την απόφαση εύκολα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση ήταν τρομερή ώθηση για μας. Στις 6:00 το πρωί φτάσαμε στην Αθήνα και μας υποδέχτηκε πολύς κόσμος στο αεροδρόμιο, ήταν κάτι πραγματικά ωραίο».

Τέλος, ο Κίνι δήλωσε πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν έχουμε αυτή την απαίτηση, ούτε τη νιώθουμε. Ο πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, εκεί νιώθουμε την απαίτηση λίγο παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές συμμετοχές σε «Champions» και Europa League και ο κόσμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει για κάτι σπουδαίο και με τον μέγιστο ενθουσιασμό, αλλά χωρίς την απαίτηση που μπορεί να έχουν άλλες ομάδες λόγω της ιστορίας τους ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.