ΠΑΟΚ: Αισιόδοξος ο Εκόνγκ

Σε περίοδο αποθεραπείας είναι ο Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ μετά τον τραυμαιτσμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο ίδιος ωστόσο σε δηλώσεις του τονίζει την αισιοδοξία του για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα

Την αισιοδοξία του πως θα γυρίσει δυνατός και συντομότερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα στα γήπεδα, εξέφρασε ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ο Νιγηριανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως εφόσον η ομάδα του καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Conference League, ο ίδιος θα είναι έτοιμος να βοηθήσει…

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Εκόνγκ:

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου. Έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί… Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ», κατέληξε ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.