Αστέρας Τρ. – Βόλος 0-2: «Υπόθεση» πέντε λεπτών (highlights)

Ο Βόλος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών με Κόμπα (63') και Γκαρσία (68'), κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και μπήκε με το... δεξί στο μίνι - πρωτάθλημα των πλέι -άουτ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα στα πλέι-άουτ της Super League με νίκη για τον Βόλο στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. H ομάδα της Μαγνησίας σημείωσε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά με Κόμπα (63′), Γκαρσία (69) και πήρε σπουδαίο βαθμολογικό «τρίποντο» στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Ο Βόλος «ανέβηκε» στην 12η θέση της βαθμολογίας μς 22 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες παραμένουν στην 7η με 31.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 για τον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στο Βόλο. Κάτω από τα δοκάρια ο Γραμματικάκης. Τετράδα στην άμυνα με τους Λύρατζη, Ατιένθα, Καστάνιο και Χουχούμης από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικά χαφ το δίδυμο Αλάγκμπε και Σουρλής. Στα άκρα ο Κρεσπί δεξιά και ο Παλάσιος αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κωστέας και πίσω του ο Μπαρτόλο.

Ίδιο σύστημα με τους Αρκάδες και για τον Βόλο του Χρήστου Κόντη. Στα γκολπόστ ο Κόβατς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Άλχο, ενώ στο αριστερό ο Λούνα. Δίδυμο στα στόπερ ο Καλογερόπουλος με τον Σιέλη. Στα χαφ οι Ντε Καμπς και Γκλάβτσιτς. Στα φτερά ο Μύγας δεξιά και ο Κόμπα στα αριστερά. Μοναδικός προωθημένος για τους φιλοξενούμενους ο Γκαρσία και στο ρόλο 10αριού ο Μπερτόλιο.

Ολα στο… μηδέν στην Τρίπολη

Παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Βόλου. Η ομάδα του Κόντη είχε την πρωτουβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των Αρκάδων και του Γραμματίκη. Ίδιο έργο και για τους γηπεδούχους του Ράσταβατς, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ και το σκορ στο 0-0.

«Καθάρισε» με Κόμπα – Γκαρσία σε πέντε λεπτά

Δυναμικά επέστρεψαν από τα αποδυτήρια Αστέρας Τρίπολης και Βόλος. Στο 47ο λεπτό ο Μπερτόγλιο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση του Καστάνιο, πάτησε την περιοχή των Αρκάδων και με σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Γραμματικάκη σε σπουδαία επάμβαση. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αστέρα, ωραία σέντρα του Λύρατζη από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Κωστέα, ο οποίος με πλασέ οδήγησε τον Κόβατς να την στείλει κόρνερ.

Στο 63′ ο Βόλος πήρε το προβάδισμα του αγώνα με τον Κόμπα. Ο Αργεντινός απέφυγε τον Λύρατζη, πάτησε την περιοχή των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γραμματικάκη για το 0-1.

Πέντε λεπτά μετά ο Λούνα με σέντρα από τα δεξία βρήκε τον Γκαρσία, ο τελευταίος έκανε το 0-2 για τον Βόλο. Ο βοηθός αρχικά σήκωσε τη σημαία του οφσάιντ, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και στο φινάλε ο Τζήλος έδιξε σέντρα στην Τρίπολη.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και ο Βόλος πανηγύρισε σπουδαία νίκη – ανάσα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ταυτότητα του ματς:

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, 1η αγωνιστική πλέι-άουτ Stoiximan Super League.
Γήπεδο
: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος.
Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου, Άγγελος Κολλιάκος.
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος.

Γκολ: 63′ Κόμπα, 68′ Γκαρσία
Κίτρινες: 84′ Λύρατζης- 55′ Λούνα, 82΄Μύγας
Κόκκινες: –

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς, 4-2-3-1): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (75′ Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46′ Γκρόζντανιτς), Παλάσιος (67′ Ζουγλής), Μπαρτόλο (84′ Σίτο), Κρέσπι, Κωστέας (75′ Μάντζης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς, Γκαρσία, Ζουγλής, Μιριτέλο.

Βόλος (Χρήστος Κόντης, 4-2-3-1): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης (90+6′ λ.τρ Ασλανίδης), Άλχο, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο (77′ Τσοκάνης) (85′ λ. τρ. Τρουιγέ), Κόμπα, Γκαρσία (86′ Μωραΐτης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόστιτς, Ράσιτς, Κίτσος,Πόπεσκου, Ολιβέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.