Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς

Η ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού με τη διαφορά να παραμένει μεταξύ τους στους τέσσερεις βαθμούς.

Η πρώτη αγωνιστική των Playouts βρήκε αντιμέτωπες την Κηφισιά και τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καισιαριανής!

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς έγινε μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Μιλίσεβιτς από τα δεξιά να βρίσκει τον Σάντος στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο το πλάσε του μπλοκαρίστηκε από την άμυνα των Κρητικών. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε μια φάση που διευθετήθηκε από τον VAR. Ο Λάρσον και ο Σάντος πέσανε μέσα στην περιοχή χωρίς όμως να έχει συμβεί κάτι το μεμπτό, στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Τσάπαν κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στην πρώτη τους ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ισέκα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να ευστοχεί σε τετ α τετ που όμως ακυρώθηκε από τον VΑR. Ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ισέκα αστόχησε στο ωραίο πλάσε που επιχείρησε.

Στην επανάληψη την πρώτη ευκαιρία είχε και πάλι η Κηφισιά με τον Οζέγκοβιτς, να γυρίζει ωραία το σώμα του μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του σουτ να περνάει λίγο έξω. Ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη ευκαιρία έγινε στο 71΄ με τον Αποστολάκη να συγκλίνει από τα αριστερά, να κάνει ωραίο σουτ αλλά η μπάλα να μην παίρνει τα φάλτσα που θέλει.

Ο ΟΦΗ ανέβασε την πίεση του και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάκου, να νικιέται από τον Αναγνωστόπουλο στο 83΄.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Καναντίγια, Σολόα (Βαφέας 69΄), Μπιφούμα, Μενέντεθ (Πρίτσας 59΄), Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Μπάκου (Φελίπε 88΄), Χιμένεθ (Γκαγιέχος 64΄), Αποστολάκης (Μοσκέρα 88΄), Ισέκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.