Άρης: Διακοπές… τέλος

Η πενθήμερη άδεια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Άκης Μάντζιος ολοκληρώθηκε και από αύριο (16/3) οι "κιτρινόμαυροι" δίνουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου

Στα τέσσερα σημεία του πλανήτη βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητή τους μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των play offs.

Το ζητούμενο για τον Έλληνα τεχνικό είναι να γυρίσουν άπαντες ανανεωμένοι καθώς η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο Άρης έχει πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος θα ψάξει να βρει τρόπους ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να βρει ένα καλό και κυρίως σταθερό αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Σε ένα τόσο κομβικό χρονικό σημείο, το ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι διαθέτει πολλές και σημαντικές επιλογές σε κάθε θέση.

Με δεδομένο ότι απουσιάζουν οι τραυματισμοί, ο Άρης ετοιμάζεται να κλείσει την χρονιά αφήνοντας θετικό αποτύπωμα, αλλά πρώτα απ΄ όλα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα στα 9+1 παιχνίδια που απέμειναν μέχρι την λήξη της περιόδου.

Για το πρωϊ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές και σταδιακά η ένταση των προπονήσεων θα αυξάνεται μέχρι να επανέλθουν άπαντες στην… κανονικότητα και στην ρουτίνα της καθημερινής προπόνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.