ΑΕΚ: Ο Άνγκους Ιβ περιμένει τον Λιβάι Γκαρσία

Να έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου θέλει ο Άνγκους Ιβ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Τρίνινταντ και Τομπάγκο εξέφρασε την ελπίδα, πως ο επιθετικός της ΑΕΚ δε θα ταλαιπωρηθεί από άλλο τραυματισμό το επόμενο διάστημα και θα είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ιβ δήλωσε: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση του Λιβάι και ελπίζουμε να μην έχει τραυματισμούς. Όπως ξέρετε, δεν έχουμε παίξει πολύ με τον Λιβάι τελευταία. Και έχουμε άλλους παίκτες που αγωνίζονται συνεχώς. Όταν δεν είναι τραυματίας, ο Λιβάι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με την ομάδα του και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης και αγωνιστικής φόρμας, για να τον έχουμε στη διάθεσή μας. Ο καθένας πρέπει να παλέψει για τη θέση του και το αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και καλό ρυθμό, που είναι δύο διαφορετικά πράγματα, θα έχει την ευκαιρία να παίξει για τη χώρα του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε τυχεροί σε αυτό, γιατί σαν τεχνικό τιμ, έχουμε καλές σχέσεις με τα ιατρικά επιτελεία όλων των ομάδων, ειδικά των παικτών που έχουν θέματα τραυματισμών. Επικοινωνούμε με τις ομάδες, λαμβάνουμε αναφορές και στέλνουμε κι εμείς τέτοιες αναφορές για τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.