Στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει καλύτερα

Πρόγραμμα βουνό για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα των πλέι οφ, καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά Ολυμπιακό στο Φάληρο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Βέβαια όλοι θα παίξουν κόντρα σε όλους, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν είναι ότι πιο εύκολο να ξεκινάς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου, με απανωτά ντέρμπι. 

Από την άλλη πλευρά ίσως να βγει και σε καλό για τους πράσινους αυτή η δοκιμασία, αφού στα μεγάλα παιχνίδια η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα. 

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να μπει δυνατά στα πλέι οφ δείχνοντας το καλό του πρόσωπο και από εκεί και ύστερα δεν έχει καμία σημασία πότε θα παίξει και με ποιον αντίπαλο. Πρέπει πάση θυσία τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία, η ομάδα να βρει τα πατήματα της και να έχει σταθερότητα στην απόδοση της, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Μην ξεχνάμε ότι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ομάδα της Αθήνας είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. 

Επί Γιοβάνοβιτς κέρδιζε άνετα τις μικρομεσαίες ομάδες, αλλά στα ντέρμπι με τον ίδιο προπονητή δεν τα κατάφερνε. Αντίθετα τώρα με τον Τερίμ, το “Τριφύλλι” τα βρίσκει σκούρα κόντρα στους μικρούς, όμως, στα περισσότερα  ντέρμπι, εκτός από εκείνο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, τα πήγε καλά.

Γι’αυτό στελέχη της πράσινης ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα εκφράζουν αισιοδοξία ότι στα πλέι οφ η ομάδα θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.