Κοσμάς σε Κούγια: «Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα τη σέβεσαι!»

Πριν την έναρξη της κλήρωσης για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος υπήρξε διάλογος σε έντονο ύψος μεταξύ Γιώργου Κοσμά και Αλέξη Κούγια.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και η ΑΕΚ στην πρεμιέρα θα αναμετρηθεί στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης ο Γιώργος Κοσμάς με τον Αλέξη Κούγιας είχαν διάλογο με έντονο ύψος. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έκανε «επίθεση» στην «Ένωση» τονίζοντας ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ευννοείται από τη διαιτησία, όπως και οι Άρης, Λαμία και Κηφισιά. Αντίθετα οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Βόλος, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αδικούνται συνεχώς.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου προσπάθησε να διακόψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, είπε αρχικά: «αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι».

Τέλος ο Κοσμάς συμπλήρωσε: «Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλεον, αλλά θα το χωνέψετε».

Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιβεβαιώνουν το περιστατικό με το χαρτονόμισμα που πέταξε ο Κούγιας. Ο εκπρόσωπος της «Ένωσης» πήρε το 50άρικο, το έσκισε και στη συνέχεια του πέταξε τα κομμάτια λέγοντας: «κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξι να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.