Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2: Τώρα μόνο οι νίκες έχουν σημασία! (Highlights)

Χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Πανσερραϊκό να ολοκληρώνει τον αγώνα με εννιά παίκτες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 και συνέχισε το «κυνήγι» της πρωτοπόρου ΑΕΚ, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου στη Superleague.

Και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων των δύο ημιχρόνων, με το όμορφο τέρμα του Κωνσταντέλια και το αυτογκόλ του Πεταυράκη.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκε από το εξαιρετικό στήσιμο του Πανσερραϊκού, η ποιότητα του Κωνσταντέλια, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Το γκολ του 20χρονου στις καθυστερήσεις, ήταν και η μοναδική τελική στην εστία για τους φιλοξενούμενους, σε ολόκληρο το 45λεπτο.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου είχε υπερδιπλάσια κατοχή σε αυτό το διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να επιβληθεί, με τον Πανσερραϊκό να αμύνεται πολύ καλά μεν, αλλά να προδίδεται τελικά, από το ατομικό λάθος του Διαμαντή στη φάση του γκολ. Μόνο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο εξάλεπτο, με δύο συνεχόμενες φάσεις. Στο 5ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μουργκ, η κεφαλιά του Σαμάτα δεν βρήκε εστία και στο επόμενο λεπτό, με τον Κωνσταντέλια να επιχειρεί το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χόβαν.

Την πρώτη καλή φάση στην επανάληψη τη δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Ουάρντα στο 58ο λεπτό, να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ζίβκοβιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά. Τη μεγάλη επέμβαση όμως του αγώνα την έκανε ο Χόβαν τέσερρα λεπτά αργότερα,ότανέδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ευθύβολο και δυνατό σουτ του Ντεσπόντοφ. Μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, δύο παίκτες του Πανσερραϊκού αποβλήθηκαν, στο 69΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μορέιρα για φάουλ στον Σβαμπ και στο 83΄με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δεληγιαννίδης, σε αντιαθλητικό τάκλιν στον Τάισον.  

Την τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λαμία και ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης, λίγο πριν να ξεκινήσει η “μάχη” της επιβίωσης, τα πλέι άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης (24’ λ.τρ. Μπέργκστρομ), Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου (66’ Σοφιανός), Μορέιρα, Ντανκερλούι, Ουάρντα, Πηλέας (66’ Στάικος), Γούλερι (76’ Μούργος)

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73’ Ράφα Σοάρες), Καντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι Ότο, Σβαμπ (92’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (63’ Τάισον), Κωνσταντέλιας – Σαμάτα (73’ Μπράντον Τόμας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.